Un adevărat miracol pentru un ten impecabil – Ulei de măceșe

0
312
Un adevărat miracol pentru un ten impecabil - Ulei de măceșe

Uleiul pentru ten este cel mai vechi produs cosmetic cunoscut încă de pe vremea Cleopatrei. Uleiurile naturale nu au un efect mai mic decât produsele cosmetice moderne. Cu ajutorul unui ulei pentru ten, poți duce o luptă complexă împotriva defectelor pielii, făcând-o mai sănătoasă, mai frumoasă și mai tonifiată. 

Uleiurile naturale obținute prin presarea și filtrarea rădăcinilor, tulpinilor și fructelor plantelor conțin o asemenea cantitate de vitamine și microelemente utile, încât pot înlocui în siguranță toate produsele de îngrijire și de frumusețe la domiciliu. Uleiul pentru ten care are în compoziția sa ulei de măceșe este deosebit de eficient pentru îngrijirea feței, având efect de hidratare și regenerare. Combinația de uleiuri pentru ten oferă un efect benefic pentru ten, deoarece ajută la eliminarea ridurilor și la reîntinerire.

Ulei de măceșe

Toate proprietățile impresionante ale uleiului de măceșe sunt ușor de explicat prin compoziția lor foarte bogată. O gamă largă de acizi grași, minerale, dar cel mai important – vitamine (A, E, F, grupa B), precum și carotenoizi și vitamina C în forma cea mai ușor de aplicat. Este aproape de necrezut că atât de multe lucruri utile pot fi concentrate într-un ulei. Eficacitatea uleiului, proprietățile sale regeneratoare, hrănitoare și antioxidante rezultă din compoziție. Uleiul de măceșe este perfect absorbit și are o textură ușoară, ceea ce îl face foarte confortabil de utilizat. 

Ulei de măceșe pentru pielea feței

Principala zonă de aplicare a uleiului de măceșe este pielea tenului. Uleiul pentru ten nu numai că înmoaie, ci poate reface și celulele deteriorate, regenerează, afectează semnificativ elasticitatea și, în general, senzația de tinerețe și nuanța pielii. Mai mult, uleiul îmbunătățește starea nu numai a pielii uscate sau îmbătrânite, ci și deteriorată de radiațiile solare. Cu utilizare constantă, protejează de efectele negative ale mediului, fiind un puternic antioxidant. Într-un sens practic, prezența uleiului de măceșe în rutina de îngrijire a tenului, face pielea strălucitoare, mai netedă și mai moale, reducând lăsarea și uscarea vizibilă. Efectul de lifting este rezultatul netezirii și tonifierii naturale ușoare. Acest produs poate face față ridurilor mici și mari, aspectului de oboseală și de uscăciune a pielii. 

Cum să folosești ulei de măceșe?

Există mai multe moduri de a folosi uleiul de măceșe pentru îngrijirea pielii. În forma sa pură pentru întreaga față, uleiul înlocuiește îngrijirea de noapte. Sunt suficiente 1-2 picături aplicate pe fața curățată și ușor umedă. Nu freca și nu masa pielea prea activ, încercând să acoperi fiecare centimetru de piele. La cinci minute după aplicare, uleiul este absorbit aproape fără urmă, lăsând în urmă pielea catifelată și moale. Nu trebuie să utilizezi uleiul facial exclusiv pentru o perioadă lungă de timp. Uleiul de măceșe este excelent pentru îngrijirea pleoapelor și a buzelor și acordă o atenție deosebită pielii din colțurile ochilor, unde există cele mai multe riduri mici.  Este un supliment nutritiv valoros în crema de zi, de seară sau de ochi pe care le utilizezi de obicei. Desigur, cu ulei de macese poți preveni îmbătrânirea tenului.