Trambuline pentru copii

0
291
Trambuline pentru copii

Sunt la modă! Orice copil își dorește o trambulină de foarte bună calitate. Dacă doriți să achiziționați o trambulină nouă, frumoasă și de foarte bună calitate, vă recomandăm un magazin online interesant care comercializează doar produse originale care sunt de o excelentă calitate – Kidscare.ro.

Gama de produse este variată. Oferta din momentul de față include cărucioare copii, scaune auto, pompe de sân, produse pentru igienă și sănătate, produse pentru alimentația bebelușului, vehicule copii, jucării copii, accesorii bebeluși și jucării pentru exterior.

Din această ofertă foarte generoasă, vă prezentăm două modele de trambuline pentru copii.

Trambulină Kidscare, cu scară și plasă de protecție, 305 cm

Este un model de trambulina copii recomandat pentru amplasarea în curte. Calitatea este superioară, arcurile, cadrul, stâlpii de susținere și picioarele sunt galvanizate și rezistente. Are un diametru de 305 cm, 64 de arcuri galvanizate, 4 picioare duble construite din țevi de diametru 38 mm, galvanizate și ele, de asemenea. 

Suprafața de sărit este confecționată dintr-un material durabil. Suportă o greutate maximă de 150 de kg. Plasa de protecție are o înălțime de 163 cm. Aceasta previne căderile în afara trambulinei și previne, bineînțeles accidentările care pot apare în timpul săriturilor.

Există și o scara cu ajutorul căreia copiii pot urca și coborî în mod ușor, în interiorul acesteia. Producătorul recomandă ca acest produs să fie folosit de către o singură persoană.

            Trambulina Kidscare, cu scară și plasă de protecție, 244 cm

            Trambulina Kidscare, cu scara si plasa de protectie, 244 cm este un model de trambulină cu un diametru mai redus, comparativ cu modelul precedent. Diametrul este de doar 244 cm, are 48 de arcuri galvanizate, 3 picioare duble confecționate din țevi galvanizate interior-exterior. Acestea au diametrul de 38 mm. Stâlpii de susținere au diametrul de 25 mm, sunt în număr de 6 și realizează o foarte bună susținere pentru plasă. Înălțimea de la plasă până la vârf este de 163 cm.

            Modelul suportă o greutate maximă a utilizatorului de 150 kg. Plasa de protecție are o înălțime de 163 cm. Ea asigură o foarte bună protecție împotriva accidentărilor și împotriva căzăturilor persoanele care folosesc trambulina.

            Produsul beneficiază de garanție, prețul este în acest moment de numai 749 de lei. Deoarece oferta include mai multe modele de trambuline, vă recomandăm să analizați toate produsele din această categorie, pentru a alege exact modelul care vă avantajează cel mai mult. Informații suplimentare puteți obține formând telefonul de contact postat pe site-ul magazinului online Kidscare.ro!