Scaune auto moderne pentru copii, modele variate

0
809
Scaune auto moderne pentru copii, modele variate

Aveți nevoie de produse de foarte bună calitate pentru copii? Sunteți interesați de oferta unui magazin online care comercializează produse 100% originale, de o calitate excelentă?

            Credem că cea mai bună recomandare în acest moment, este reprezentată de magazinul online Kidscare.ro. Gama de produse comercializate include mai multe categorii importante pentru copii și părinți: scaune auto copii, cărucioare copii, pompe de sân, igienă și alimentație bebeluș, vehicule copii, jucării copii, jucării de exterior, accesorii bebeluș, etc.

            Indiferent de categoriile de produse incluse acum în oferta magazinului, persoanele interesate de produse moderne pentru copii pot urmări în mod frecvent oferta magazinului, deoarece achizițiile realizate de aici chiar sunt utile!

            Scaun auto cu ISOFIX SF01, 0-18 kg, Kiwy

            Este un produs fabricat în Italia. Este recomandat pentru copiii din grupa de vârstă 0-4 ani care au o greutate de 0-18 kg. Este vorba despre un scaun auto pentru copii, care îndeplinește cele mai moderne și actuale sisteme de siguranță, pentru copil și confort.

            Este prevăzut cu sisteme sofisticate de protecție pentru cei mici : ISOFIX (bună fixare și protecție în autovehicul), SIP (sistem de protecție pentru impact lateral pentru cap, piept, picioare) și AIR-Gonomics (sistem de circulație a aerului pe întreaga suprafață a spătarului pentru confortul celui mic).

            Centurile au sistem de prindere în 5 puncte. Scaunul este dotat cu cotiere și tetieră reglabilă. Spătarul scaunului are 4 poziții de înclinare, de la cea de călătorie la cea de somn.

            Produsul are o garanție de 24 de luni și un preț de 849 de lei în momentul de fața.

            Scaun auto rear facing rotativ Tiago 0-18 kg, roșu Kidscare

            Este un model foarte model de scaun auto rear facing care permite utilizarea cu spatele la direcția de mers. Poate fi utilizate pentru copii care au greutatea până în 18 kg. Testele de specialitate au demonstrat faptul că, aceste scaune auto oferă mult mai multă siguranță copiilor din mașină (de 5 ori mai mult).  

            Centurile de siguranță au prindere în 5 puncte. Scaunul oferă o poziție bună de somn. Mai este dotat cu tetiera reglabilă pe înălțime. Spătarul scaunului are 4 poziții de înclinare, atunci când acesta este fixat cu spatele la direcția de mers și 3 poziții când este pus cu fața la direcția de mers.

            Nu este singurul model disponibil! Mai sunt și alte modele de culori diferite. Produsul beneficiază de o garanție de 2 ani și are în acest moment un preț de doar 917 lei.