Injectare de acid hialuronic pentru tratament riduri

0
543
Injectare de acid hialuronic pentru tratament riduri

Acidul hialuronic este o substanta care este prezenta in mod natural in corpul uman, hidrateaza pielea si ajuta la mentinerea volumului. Aproximativ o treime din cantitatea totala de acid hialuronic continut in organism este actualizata zilnic, adica este distrusa si formata din nou. Odata cu inaintarea in varsta, cantitatea de acid hialuronic din piele scade. Experienta medicilor cosmetologi in corectia chirurgicala a volumelor faciale (lipomodelling) le-a permis sa aplice toate cunostintele in domeniul chirurgiei si medicinei estetice pentru a realiza injectii volumetrice cu acid hialuronic. Injectarea de acid hialuronic pentru tratamentul ridurilor, este o corectie estetica cu efect de lunga durata si fara interventii chirurgicale. Astazi, datorita progreselor in medicina estetica, este posibil sa se trateze toate tipurile de riduri fara interventii chirurgicale, folosind doar injectii localizate. In timpul unei sesiuni, se poate efectua o intinerire faciala armonioasa si complexa. Injectiile cu acid hialuronic sunt utilizate pentru a elimina ridurile profunde. Combinatia de toxina botulinica si acid hialuronic este utilizata pentru a corecta ridurile din jurul gurii.

Tratament cu Juvederm sau Teosyal

Adaugarea de lidocaina ofera pacientului un confort mai mare in timpul injectiei si dupa. Flexibilitatea gelului permite injectii folosind ace foarte subtiri, ceea ce reduce durerea si riscul de hematoame. Datorita tehnologiei revolutionare de reticulare, efectul de umplere rezultat, dureaza pana la 18 luni.

Cum se foloseste acidul hialuronic?

Injectia se face intradermal folosind un ac foarte subtire. Introdus sub rad, acidul hialuronic umple tesuturile, restabilind netezimea si aspectul natural al pielii. Corectia ridurilor cu acid hialuronic, de regula, este usoara, injectiile nu lasa urme vizibile, iar rezultatele se observa imediat dupa procedura.

De ce se foloseste acidul hialuronic pentru umplerea ridurilor?

Timp de mai multi ani, a fost utilizat in timpul operatiilor oculare (acidul hialuronic, introdus in ochi, permite mentinerea presiunii intraoculare in timpul unei operatii oftalmice. Toleranta sa excelenta intr-un organ atat de fragil precum ochiul, i-a impins pe oamenii de stiinta sa dezvolte un medicament pe baza de acid hialuronic care poate fi aplicat intradermic. Acidul hialuronic nu provoaca reactii alergice (deci nu necesita un test preliminar de alergie) si rezolva complet problema ridurilor. In cele din urma, este foarte bine tolerat, deoarece este o parte integranta a corpului uman.

Ce riduri sunt corectate de acid hialuronic?

  • Faldurile nazolabiale.
  • Cute din partile laterale ale gurii.
  • Ridurile verticale din jurul gurii.
  • In plus sau in combinatie cu injectii cu toxina botulinica: ridurile din dreptul sprancenelor, laba gastii din jurul ochilor, riduri orizontale pe frunte.

De asemenea, procedura este folosita pentru conturul buzelor (pentru imbunatatirea conturului buzelor si prevenirea raspandirii rujului) pecum si pentru a-si restabili volumul. Dupa procedura poate sa apara o roseata temporara a pielii, care dispare in 24-48 de ore. Edemul minor poate sa apara, de asemenea, temporar. Cu toate acestea, aceste umflaturi usoare pot fi reduse daca se aplica cuburi de gheata pe locurile de punctie imediat dupa injectie.