Decorarea geamurilor gradinitelor cu stickere autocolante

0
357
Decorarea geamurilor gradinitelor cu stickere autocolante

Gradinta, locul unde parintii isi lasa copii in grija educatoarelor pentru a merge la serviciu. Pentru copii, despartirea de mama si tata este de multe ori confuza si riscul ca acestia sa refuze sa ramana in grija educatoarelor este mare. Desi, pe parcusul zilei, cand se joaca cu ceilalti copii si fac diverse activitati, acestia se distreaza de minune, dimineata este foarte greu ca acestia sa inteleaga ca trebuie sa ramana la gradinita. Pentru asta, locul trebuie sa ii atraga si sa le aminteasca ce frumos este si din exterior. Putem infrumuseta orice cladire prin decorarea geamurilor si cea mai buna varianta ar fi niste stickere autocolante pentru sticla si geamuri.

  • Decorarea geamurilor gradinitelor
  • Modele de stickere autocolante de geamuri
  • Cum aplicam stickere autocolante de geamuri

Decorarea geamurilor gradinitelor

Gradinitele trebuie decorate atat in interior cat si in exterior pentru ca cei mici sa fie atrasi, curiosi si bucurosi ca ajung aici. Daca te afli printre fericitii parinti ai caror copil se duce cu drag la gradinita, probabil nu te-ai gandit cat de important este acest aspect. Cand copii refuza cu vehementa mersul la gradinita, apelam la toate trucurile posibile. Un decor cat mai colorat, eventual cu personaje din desenele preferate, l-ar putea convinge sa intre in cladire si in sala de clasa.

Pe exterior, putem apela la decorarea geamurilor avand o gama diversa de modele de stickere autocolante din care putem alege. Putem ilustra si anotimpul in care suntem sau copii care se distreaza impreuna, sau poate cerul cu nori, soare si curcubeu. Nici personajele din desene sau din povestile cele mai cunoscute nu sunt uitate si putem sa le afisam cu drag si pe ele: printese, cavaleri, Scufita rosie, Cei trei purcelusi, Patrula catelusilor sau chiar Peppa Pig sunt cele mai cunoscute si indragite persoanje.

Modele de stickere autocolante de geamuri

Directoarea gradinitei trebuie sa aleaga cu grija din multe modele de stickere autocolante sau chiar sa realizeze pe comanda diverse modele ce pot include numele gradinitei, numele grupelor (pentru geamurile usilor salilor de clasa) sau chiar cu animatii care reflecta numele grupelor (albinute, furnicute, gargarite etc).

Bugetul alocat acestei decorari a geamurile interioare si exterioare trebuie sa fie unul mic pentru ca, de obicei, gradinitele nu au alocate foarte multe fonduri. Cele mai multe se duc pe rechizite, jucarii diverse, optionale sau chiar consumabile pntru copii. Cu ajutorul autocolantului, cu siguranta se va incadra in buget pentru ca este o varianta accesibila pentru toata lumea si rezista in timp, mai ales daca se alege un autocolant care are si protectie UV (de obicei este recomandata aceasta varianta pentru a proteja si copii si aceste raze ultraviolete).

Cum aplicam stickere autocolante de geamuri

Stickerele autocolante de geamuri se aplica foarte usor si nu necesita ajutor profesional.

Geamul trebuie sa fie cat mai curat, fara praf sau zgarieturi foarte mari. Se lipeste folia progresiv, utilizand o racleta pentru a o intinde pe geam. Cel mai mare avantaj este ca putem schimba stickerele autocolante ori de cate ori dorim, fara sa lasam urme si fara efort prea mare.

Ce parere aveti despre decorarea geamurilor gradinitelor cu ajutorul stickerelor autocolante?