Cumpărarea unui cărucior modern nu este o sarcină ușoară, afla cele mai bune sfaturi!

0
339
Cumpărarea unui cărucior modern nu este o sarcină ușoară, afla cele mai bune sfaturi

Cărucioarele pentru copii sunt ușoare, luminoase, cu cel mai frumos aspect, în diferite tipuri, cum ar fi modele 2 în 1, cărucioare 3 în 1, transformatoare, landouri, pliabile. Modelul 2 în 1 combină un coș clasic și un scaun. Are un șasiu fiabil și stabil. Este versatil și potrivit pentru bebeluși de la naștere până la 4 ani. Cărucioarele pentru copii 3 în 1 sunt compuse dintr-un landou, o unitate de transport model sport și un scaun auto, aceste fiind cele 3 elemente principale. Opțiunea este potrivită pentru copiii de la naștere până la 4 ani.

Diferite tipuri de cărucioare copii

Transformatoarele combină un scaun și un pătuț și sunt potrivite pentru nou-născuți și până la 4 ani. Cărucioarele cu coșuri sunt concepute pentru bebeluși de la naștere până la șase luni, când copilul nu a învățat încă să stea. Modelele sport sunt potrivite pentru copiii de la 6 luni, au un design simplu și un mecanism de pliere pentru depozitare și transport ușor. Cărucioarele pentru copii au încetat de mult să fie un simplu mijloc de transport pentru copii. De când transportul pentru copii a intrat sub controlul designerilor de ultimă generație, întreaga industrie și-a schimbat radical cursul. Cărucioarele au dobândit funcționalități avansate care satisfac pe deplin nevoile bebelușilor și ale părinților lor.

Cărucioarele 3 în 1 – Caracteristici

Cumpărarea unui cărucior modern nu este o sarcină ușoară, mai ales dacă este ales pentru primul copil. Este necesar să te familiarizezi cu setul complet de caracteristici existente și să le alegi pe cele mai semnificative pentru tine. Modelele de cărucioare copii din magazinul online wawababy.ro combină toate grupele de vârstă ale bebelușilor. Cărucioarele 3 în 1 sunt o adevărată descoperire pentru părinții moderni. Acesta este un mijloc de transport universal pentru un copil de la naștere și până la vârsta de 3 – 4 ani. Modelul în general, include un landou, un modul sport și un scaun auto portabil, precum și diverse  accesorii. Fiecare dintre elemente este scos din șasiu și înlocuit cu altul. Cărucioarele 3 în 1 cântăresc mai puțin decât alte cărucioare convertibile. În plus, sunt mai manevrabile și mai spațioase. Cărucioarele au fost special concepute pentru copiii mici care nu pot sta singuri în șezut, precum și pentru cei care pot sta în șezut. Cărucioare 3 în 1 pot fi utilizate în toate sezoanele. Alege cărucioare 3 în 1 din magazinul online Wawa Baby, intrând pe site-ul https://wawababy.ro/.