Cabina de duș Radaway elegantă și de înaltă calitate

0
285

Cabina de duș Radaway modernă, foarte elegantă, incredibil de confortabilă este un produs al segmentului premium. Împreună cu calitatea înaltă, produsele se disting prin prețuri destul de accesibile – fiecare familie își poate permite să cumpere cabine de duș Radaway. La producerea diferitelor tipuri de cabine de duș Radaway, se utilizează numai sticlă călită de înaltă calitate, cu o grosime de 6 mm. În același timp, nuanțele de sticlă diferă și pot fi selectate în conformitate cu dorințele viitorului proprietar – de la transparent și mat (satin) la variante colorate. Din fotografiile catalogului online vei înțelege diferența dintre aceste nuanțe.

Plusuri de modele

Radaway combină estetica și practicitatea, rezistența și durabilitatea cu caracteristici tehnice excelente. Iată doar câteva dintre motivele pentru care ai putea comanda cabina de duș Radaway: prezența rolelor cu rulment dublu, mecanisme de absorbție a șocurilor, elemente confortabile din silicon (garnituri) rezistente la umiditate ridicată și scăderi de temperatură, etanșări magnetice speciale. Fiecare colț are profile reglabile care îți permit să modifici dimensiunile cu 2 cm, ajustând perfect produsul la condițiile băii tale. Designul elegant, gama largă de produse de cabine de duș Radaway sunt combinate cu alte caracteristici: eleganța fitingurilor, simplitatea și netezimea deschiderii și închiderii, sunt folosite cele mai bune soluții tehnice (fără profil de top). Toate acestea permit menținerea ușurinței și eleganței articolelor sanitare practice la un preț rezonabil.

Cabina de duș Radaway – Avantaje

Cabina de duș Radaway poate fi găsită în forme pătrate, dreptunghiulare și rotunjite. Ușile articulate și glisante sunt fabricate din sticlă securizată, care este utilizată la fabricarea automobilelor. Sticla este rezistentă la daune, iar în cazul unui impact puternic nu se sparge în fragmente, ci se fisurează în segmente mici de siguranță. Prețul unei cabine de duș Radaway variază, dar vei obține un produs european realizat pe echipamente moderne, cu accesorii de înaltă calitate și un aspect prezentabil. Produsele acestui brand sunt cunoscute pentru garanția lungă, prezența unui centru de service oficial. Cabina poate fi instalată pe o cădiță de duș sau pe plăci cu înclinație spre scurgere: în ambele cazuri, va fi stabilă, dacă instalarea va fi făcută de un profesionist. Cabina de duș a acestei mărci, este dotată cu fitinguri cu un strat anticoroziv. De aceea, suprafața rămâne strălucitoare și netedă, rezistentă la zgârieturi și schimbări de temperatură.

Cabine de duș semicirculare

O soluție interesantă și populară pentru multă lume este cabina de duș Radaway  cu formă de ușă semicirculară. Există diverse opțiuni de design, combinații interesante de materiale moderne, o varietate de soluții de design, inclusiv modele de alunecare confortabile, care îți permit să creezi un stil unic în aproape fiecare baie. Paleta variată de culori are același scop. Un rol special în interior este atribuit ușilor din sticlă călită, a căror paletă este, de asemenea, magnifică. Maro transparent, elegant, grafit auster, material imitativ original, oglindă atrăgătoare – fiecare client poate face o alegere după gustul său. 

Compania oferă, de asemenea, numeroase inovații care vizează îmbunătățirea funcționalității, extinderea posibilităților și creștere a confortului cabinelor de duș semicirculare.