CORPURI DE ILUMINAT, MOBILIER ȘI ACCESORII PENTRU SEZONUL RECE

0
284
CORPURI DE ILUMINAT, MOBILIER ȘI ACCESORII PENTRU SEZONUL RECE

Au trecut aproape două luni de când frunzele au început să cadă și de când zilele au devenit mai scurte, ceea ce nu poate însemna decât un singur lucru: sezonul rece și-a intrat în drepturi. Iar cu acesta, obiectivele noastre de design s-au transformat în a ne face casele mai primitoare, confortabile și călduroase.

Corpurile de iluminat de masă sunt versatile, elegante și au un impact uriaș.

Un mod simplu de a adăuga mai multă lumină și ambianță spațiului tău este să introduci câteva corpuri de iluminat masă. Aceste corpuri de iluminat pot completa orice cameră fără a fi nevoie de cabluri, le poți deplasa fără efort în spațiul dedicat sau acasă. În cele mai multe cazuri, lămpile sunt completate cu un dimmer, permițându-ți să modifici volumul de lumină emis în funcție de preferințele tale. Cu gama de modele de corpuri de iluminat în continuă extindere, nu a fost niciodată mai ușor să alegi un stil de iluminat care să se potrivească perfect cu tine și cu interiorul casei tale.

Fiecare cămin are nevoie de un loc în care să te poți întinde și relaxa.

Canapele, fotolii, șezlonguri și pufuri: pe www.feells.com avem o gamă largă de modele disponibile într-o varietate de dimensiuni, stiluri, modele și culori. Odată cu sezonul rece, schimbările de design pot fi văzute în țesături precum catifea în tonuri de bijuterie și piele de lux. Iar venirea frigului ne face să ne dorim să ne cuibărim, să ne facem comozi și să stăm confortabil.

Accesoriile decorative: finisaje care fac diferența.

Accesoriile pentru casă sunt detalii importante pe tot parcursul anului pentru a adăuga personalitate și profunzime unui design interior. Pentru toamnă/iarnă îți recomandăm articole care adaugă confort, stil și funcționalitate vieții de zi cu zi, obiecte care sunt o bucurie vizuală, dar sunt și practice.

Pernele, păturile și covoarele sunt o alegere evidentă, dar acestea nu trebuie trecute cu vederea; vor adăuga confort personal și vor completa perfect un spațiu de locuit. Prin intermediul textilelor poți injecta personalitate și fler în interiorul casei tale, acestea fiind perfecte pentru un decor simplu sau neutru. Lumânările sunt un mod garantat de a aduce o senzație confortabilă într-o cameră, precum și vazele decorative sunt o atingere perfectă.