Beneficiile asigurării cu acoperire internațională pentru bebeluși

0
419
Beneficiile asigurării cu acoperire internațională pentru bebeluși

Aducerea pe lume a unui copil constituie un proces extrem de complex care începe cu mult înaintea nașterii, uneori chiar cu mult înaintea debutului sarcinii. Adaptarea stilului de viață al mamei în vederea maximizării șanselor de dezvoltare armonioasă a fătului începe în faza de planificare a sarcinii și continuă până în momentul în care primul plânset al micuțului aduce o nemăsurată bucurie familiei.

Odată cu debutul sarcinii, mama trebuie să urmeze o serie de investigații periodice pentru a ține constant sub observație evoluția fătului și pentru a depista eventualele probleme în dezvoltarea acestuia. Pentru ca acest proces să aibă cele mai bune rezultate, este important ca instituțiile medicale să ofere servicii medicale la cele mai înalte standarde. Prin intermediul unei asigurări de sănătate private de la o companie precum MediHelp Internațional, o familie primește acces la o rețea de peste 425 000 de clinici și spitale și poate alege instituția medicală și medicul care să țină sub observație evoluția sarcinii și care să asiste la naștere. Asigurarea acoperă costurile pe care investigațiile periodice le implică, dar și eventualele intervenții medicale necesare pentru a remedia probleme care pot apărea în starea mamei sau a bebelușului.

Nu doar mamele beneficiază de pe urma unei asigurări de sănătate private care acoperă costurile asociate perioadei maternității, ci și copiii care pot fi asigurați încă din prima zi de viață. O asigurare de sănătate pentru copii și adolescenți are un cost începând cu 400 de lei pe lună.

Asigurarea privată pentru bebeluși include și condițiile congenitale sau ereditare

Încă din primele zile după naștere, părinții pot hotărî să includă bebelușul pe polița lor de asigurare. Astfel, în situația în care acesta suferă de afecțiuni congenitale sau ereditare, ele sunt acoperite de asigurare, iar costurile tratării lor vor fi decontate de către furnizorul asigurării.

Tratament la cele mai bune instituții medicale

Prin intermediul unei asigurări private MediHelp, părinții pot alege orice furnizor medical local sau internațional, având acces la cele mai noi și eficiente tratamente și servicii de diagnosticare.

Timp de așteptare redus

Aglomerarea din sistemul național de sănătate poate genera un timp lung de așteptare pentru o programare, ceea ce nu este în avantajul niciunui pacient, iar în cazul bebelușilor timpul este o resursă fundamentală. În cazul unei afecțiuni, trebuie ca bebelușul să fie examinat cât mai repede de un specialist. Astfel, o asigurare privată pune la dispoziția părinților un instrument prin care să reducă timpul de așteptare, ei alegându-și clinica sau spitalul în care să își trateze copilul.

Acoperire internațională

O asigurare MediHelp Internațional nu oferă beneficii doar pe teritoriul țării de rezidență, ci pune la dispoziția clienților posibilitatea de a se trata la orice instituție medicală din Europa sau din lume.

Echilibru financiar

Diagnosticarea și tratarea unei afecțiuni grave poate avea urmări serioase asupra bugetului unei familii din cauza costurilor pe care le poate implica. În schimbul unei rate lunare fixe, costurile ridicate ale intervențiilor complexe sunt acoperite de polița de asigurare, oferind în acest fel măsura de siguranță a familiei în cazul în care bebelușul suferă de o afecțiune gravă și va necesita intervenții medicale complexe.

Acces la servicii medicale de Second Opinion

Precum în cazul adulților și în cazul bebelușilor diagnosticul inițial poate lăsa loc de interpretări și poate genera îndoieli părinților. Cu ajutorul unei asigurări de sănătate private, părinții pot alege să ceară opinia medicală a unui alt specialist pentru a avea o imagine completă a situației. Această a doua opinie medicală poate confirma sau infirma diagnosticul inițial, iar costurile aferente acestui proces sunt acoperite de polița de asigurare.

Prin cumularea tuturor acestor beneficii, asigurarea privată de sănătate cu acoperire internațională reprezintă un instrument extrem de eficient pentru a crea un cadru de stabilitate pentru părinți odată cu venirea pe lume a bebelușului. De la accesul la cele mai bune clinici și spitale din țară sau străinătate până la punerea la dispoziție a platformei de second opinion, asigurarea privată reprezintă instrumentul modern prin care părinții beneficiază de servicii medicale de calitate pentru bebelușii lor.