Focusati Pe Sanatatea Copiilor Nostri Din Burtica Pana In Copilarie Cu New Life Vitamine Prenatale Si Pre Steps Daily Multivitamine Naturale Pentru Sugari

0
393

Iti doresti un copil ?

Esti insarcinata ?

Sau deja ai un copil?

In toate aceste cazuri prima si cea mai mare dorinta este cea de a avea un copil sanatos, pentru ca este un deziderat primordial pentru orice mama, pentru orice familie.

Dar cum sa atingi acest ideal in zilele noastre, cand se stie foarte bine ca legumele si hrana in general nu mai au aportul de nutrienti specifici necesari unei cresteri si sanatati armonioase ?

De aceea cu ajutorul a 2 produse, New Life CaliVita – vitamine prenatale si Pre Steps Daily CaliVita multivitamine naturale pentru sugari cu formule imbunatatite dupa cele mai noi cercetari stiintifice in domeniu, va putem oferi suportul necesar de nutrienti specifici.

Noul New Life multivitamine pentru femei insarcinate si care alapteaza se prezinta acum intr-o formula perfectionata:

  • cu de 2 ori mai mult acid folic si vitamina D
  • cu multivitamine si Fier
  • contine toate microelementele necesare formarii sangelui , sistemului imunitar , osos si nervos atat la fat cat si la mama

De ce ar trebui sa optezi pentru noul New Life ? Uite cateva argumente:

– carenta de vitamina D este din ce in ce mai raspandita datorita expunerii la soare diminuate

si a alimentatiei. Acest deficit duce la scaderea imunitatii, diminuarea fertilitatii , risc de diabet gestational, complicatii in timpul sarcinii asupra fatului si gravidei, afectarea sistemului osos, nervos si muscular. Riscul de diabet de tip unul la nou nascut creste odata cu deficitul de vitamina D

carenta de Fier afecteaza aproximativ 50% dintre femeile insarcinate deoarece mama are nevoie de 50% mai mult sange decat in conditii normale pentru dezvoltarea fatului. Daca fierul nu este suplimentat prin alimentatie respectiv suplimetare suficienta cresc riscurile de anemie, nastere prematura, subdezvoltarea nou nascutului sau chiar moartea fatului , depresie post natala, risc crescut de infectie postnatala , deficienta de fier la bebelus.

Alegand Noul New Life chiar alegeti o viata noua in care aveti controlul sanatatii dvs si a copilului dvs!

Acordand de asemenea o atentie speciala nevoilor sugarilor, CaliVita a creat un produs cu totul si cu totul special: multivitaminele 100% naturale pentru bebelusi Pre Steps Daily.

Dulcele sirop cu gust delicios, intens de portocale, va fi garantat foarte iubit de toti copii si sugarii.

Este usor de dozat si de utilizat datorita formulei sale lichide, avand grija pas cu pas de sanatatea fizica si mentala a bebelusului.

Partea cea mai importanta din viata unui copil este aceea de sugar. Daca sugarul este hranit in mod corespunzator, copilul de mai tarziu va fi mai sanatos, va creste mai armonios, va invata mai usor si mai repede si se va simti mult mai bine decat alti copii.

Pre Steps Daily este recomandat astfel, in special pentru bebelusii sugari, care NU sunt alimentati natural de la san, sau pentru care mama nu poate asigura cantitatea optima de lapte matern sau laptele matern „este prea slab”.

Pentru ca Pre Steps Daily este capabil sa  suplineasca deficitul de vitamine care nu este primit de la mama prin lapte, acesta poate fi solutia pentru problemele de crestere a bebelusului tau. Incearca-l chiar acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here