Un cadou deosebit pentru mămici!

0
398
Un cadou deosebit pentru mămici

Indiferent dacă este vorba despre aniversarea zilei de naștere sau de aniversarea zilei de nume sau orice alt tip de sărbătoare mai specială, puteți oferi un cadou foarte frumos mamei dumneavoastră chiar în acest moment!

            Este vorba despre bijuterii personalizate din aur sau argint de foarte bună calitate, la un preț foarte accesibil!

            Bijuteriile pot fi brățări sau lanțuri cu medalioane, foarte fine și foarte frumos gravate cu poze sau cu mesaje sub formă de texte. Împreună cu un superb buchet mare de flori asortate și cu un platou de bomboane fine de ciocolată, poate fi o sugestie frumoasă și elegantă de cadou pentru mama dumneavoastră.

            Oferte foarte avantajoase de bijuterii gravate – brățări din argint sau aur

            Anumite magazine online de bijuterii au oferte care nu pot fi refuzate sub nici un fel de formă! Este vorba despre magazinul online onixbox.ro de unde puteți cumpăra în momentul de față modele diferite de bratari argint personalizate cu poza cu șnur reglabil sau cu curea din piele. Aceste bijuterii pot fi personalizate și cu mesaje text, alese chiar de dumneavoastră.

            Brățara este sub formă de bănuț de argint 925 sau aur. Pe suprafața acestui bănuț se poate grava prin metode foarte moderne și performante, orice fotografie la care țineți foarte mult. Sau puteți inscripționa un text foarte frumos, pe medalionul brățării care poate avea chiar forme diferite!

            În mod gratuit, oferta magazinului include o cutie frumoasă pentru bijuterii, o pungă cadou și o felicitare cu dedicație. Textul felicitării va fi ales tot de dumneavoastră.

            Pentru fiecare comandă de brățară gravată cu poză, magazinul acesta vă mai oferă în plus, tot gratuit, încă o brățară șnur cu element din argint 925. Este un cadou pe care îl puteți dărui soției, prietenei sau rudelor dumneavoastră, cu orice ocazie specială și deosebită!

            Bijutierii cu experiență susțin faptul că, toate bijuteriile confecționate din argint sau aur rodiat nu se oxidează și nu se înnegresc în timp. Sunt foarte rezistente inclusiv la decolorare!

            Oferte foarte avantajoase de lănțișoare personalizate din argint

            Toate bijuteriile din argint și aur realizate aici sunt marcate. Aceasta este cea mai bună garanție a faptului că produsele cumpărate de aici vor fi de foarte bună calitate.

            Lantisoare argint personalizate reprezintă o gamă variată de cadouri frumoase care pot fi de diferite forme și de diferite modele. Medalioanele pot fi rotunde sau dreptunghiulare, pătrate sau semi dreptunghiulare. Gravura o alegeți dumneavoastră, în funcție de preferințe. Pot fi gravate și imagini sau poze! Sau pot fi gravate simple texte!

            Toate bijuteriile de genul acesta sunt foarte potrivite și pentru soții, prietene, surori sau colege. Multe persoane comandă aici chiar și cadouri pentru cupluri de tineri căsătoriți. Poate fi gravată data nunții sau data logodnei. Poate fi gravată data la care cei doi s-au cunoscut sau chiar chipurile lor, împreună.

            Dacă ați decis să alegeți pentru mama dumneavoastră un cadou tip lănțișor personalizat, acesta va fi și el însoțit în mod gratuit, de o foarte frumoasă cutie pentru bijuterii, de o pungă de cadouri și… de o felicitare, pentru care trebuie să alegeți textul cel mai potrivit.

            Prețurile pentru aceste bijuterii superbe variază între 70-260 de lei.

            Va fi foarte greu să vă decideți doar la una!