Tablouri moderne pentru camera copilului!

0
515
Tablouri moderne pentru camera copilului

Ce este un tablou canvas?

            În trecut, un tablou canvas însemna o pictură pe o pânză întinsă pe un cadru de lemn care avea și o ramă clasică. Astăzi, un tablou canvas poate fi imprimat în mod digital pe o pânză prinsă tot pe un cadru de lemn! Lucrurile au evoluat mult în ultimul timp și în domeniul artei!

            Avantajul constă în faptul că, astăzi, pe un tablou canvas modern, poate fi imprimată, practic, orice tip de imagine, portret, peisaj, fotografie, etc.!

          Care sunt avantajele unui tablou canvas?

            Este normal să ne întrebăm de ce ar trebui să alegem un tablou canvas și de ce să nu încercăm să imprimăm imaginea dorită pe o bucata de carton ? Sau, de ce să alegem un tablou realizat pe pânză și nu unul realizat pe carton?

            Pânza oferă unei picturi o ….. imagine “altfel”. Chiar dacă este un tablou pe stil vechi, pictat direct pe pânză sau unul imprimat, modern, aspectul pânzei îi sporește mult latura estetică. De asemenea, picturile realizate sau imprimate pe pânză sunt mult mai rezistente în timp, decât cele imprimate pe hârtie sau carton. În felul acesta, se păstrează mult mai bine, timp îndelungat.

          Din ce este făcută pânza unui tablou canvas?

            Există două tipuri de pânză canvas. Una este realizată din material sintetic, poliester, iar cealaltă este confecționată din bumbac. Cel mai avantajos tip de pânză canvas pentru realizarea sau imprimarea unui tablou este cea din bumbac, care este și  puțin mai scumpă.

          Ce fel de surprize pe “pânză” puteti pregăti pentru copilul dumneavoastră?

            Posibilitatea de a imprima astăzi, orice fel de imagine, pe o pânză canvas reprezintă, de fapt, posibilitatea de a realiza la prețuri aproape modice, orice fel de tablouri cu imaginile  dorite de noi. Din fericire, și în România sunt foarte multe tipografii care realizează astfel de imprimări moderne. Industria de tablouri imprimate pe canvas nu a întârziat să apară.

            Magazinele online au foarte multe oferte foarte atrăgătoare de tablouri imprimate pe pânză canvas. Va fi chiar foarte dificil să faceți o alegere în acest domeniu.

            Cu ușurință puteți cumpăra inclusiv tablouri foarte frumoase și expresive pentru camera copilului. Sau, mult mai interesant pentru ei, puteți comanda pentru ei  tabloul cu imaginea, portretul, peisajul sau textul dorit. Trebuie să recunoaștem că arta modernă  oferă mult mai multe posibilități oamenilor astăzi decât în trecut. Țineți cont în primul rând de preț!! Este simbolic, putem spune.

            În trecut reproducerile unor imagini, texte sau poze nu se puteau realiza decât de către pictori. Astăzi, este suficient să apăsam pe un buton și tabloul este imprimat în câteva secunde.

            Dacă vă interesează sa cumpărați tablouri foarte reușite pentru camera copiilor sau tablouri moderne pentru living și dormitoare, bucătării sau chiar reproduceri după picturi celebre,  puteți accesa chiar acum site-ul magazinului online printly.ro. De aici, puteți cu ușurință alege modelul preferat de tablou, pentru locuința dumneavoastră sau chiar un cadou deosebit pentru persoanele apropiate.

            Magazinul online printly.ro va oferă inclusiv posibilitatea de a vă crea propriul tablou așa cum doriți. Prețurile nu sunt mari deloc aici!! Este suficient să contactați o persoană, la numărul de telefon postat pe site, pentru a afla cum puteți comanda un tablou de tip canvas în doar câteva minute!

            Există o ofertă deosebită de reproduceri după tablouri realizate de Pablo Picasso, Salvador Dali, Gustav Klimt sau Vicent van Gogh, tablouri handmade sau tablouri originale. Sunt lucrări frumoase, foarte estetice și moderne care pot înfrumuseța aspectul locuinței dumneavoastră. Foarte recomandate și pentru birouri, expoziții, săli de curs sau săli de conferințe.