Sfaturi practice pentru amenajarea unei băi deosebite

0
228
Sfaturi practice pentru amenajarea unei băi deosebite

Suntem în asentimentul dumneavoastră dacă ați decis să înlocuiți faianța si gresia din baie! Nu mai sunt deloc la modă nici lavoarele cu picior, nici căzile simple din material acrilic cu mască sau scaunele de WC fixate în podea.

            Putem schimba tot astăzi, fără un efort prea mare și fără costuri chinuitoare, grație ofertelor de produse foarte diversificate pregătite cu grijă de magazinele de profil. Există astăzi și la noi în țară foarte multe produse reușite pentru decorarea spațiilor de locuit. Prețurile nu mai sunt atât de mari ca în trecut. Acest lucru înseamnă că din ce în ce mai multă lume are acces la ele astăzi.

            Așadar, redecorarea unei băi sau redecorarea bucătăriei nu mai este un lucru atât de dificil acum.

          Cu ce puteți înlocui celebra gresie si faianță din baia dumneavoastră, de acasă sau de la birou?

            Recomandările sunt multiple!! Parchetul masiv este o soluție bună pentru înlocuirea gresiei demodate. Dacă este de bună calitate și de grosime mare, va rezista cu succes la umiditate și la stropii de apă. Trebuie doar să fie foarte bine îngrijit și șters periodic. Oferă o atmosferă foarte primitoare băii, plăcută și călduroasă. Dacă optați pentru o astfel de pardoseală, în magazine există foarte multe modele moderne de parchet de diferite nuanțe. Se montează foarte repede, nu necesită timp îndelungat și este foarte plăcut la atingere. Nu există riscul de a răci nici dumneavoastră, nici copiii din familie.

            O altă sugestie interesantă ar fi, menținerea unor plăci de gresie doar în jurul căzii de baie. Restul pardoselii poate fi îmbrăcat in vinilin. Și  in această situație aveți de unde alege modele interesante și foarte moderne pentru baia dumneavoastră.

            Faianța poate fi montată doar în jurul căzii și al lavoarului. Restul pereților pot fi vopsiți cu vopsea lavabilă de bună calitate. Dacă o să studiați cu atenție ofertele magazinelor de specialitate chiar acum, o să descoperiți și modele vesele de tapet impermeabil și lavabil potrivit pentru baia dumneavoastră. Pot fi cu fibre nețesute sau pot fi fabricate din fibră de sticlă de foarte bună calitate.

            Pentru a vă convinge că acestea reprezintă soluții de înlocuire de durată, vă rugăm să solicitați părerea unui instalator Brasov care a amenajat și  reparat multe băi amenajate în diferite stiluri. El vă poate împărtăși cel mai bine din experiența persoanelor care au făcut deja această schimbare.

            Lambriurile din PVC reprezintă o altă soluție modernă de înlocuire a faianței clasice. De asemenea, piatra naturală este din ce în ce mai apreciată de clienți. Ofertele magazinelor sunt atât de variate încât devine aproape imposibili să alegem repede un model de piatră naturală care poate decora în mod foarte plăcut baia din locuința noastră.

          Este timpul să renunțați la modelele învechite de lavoare albe

            Nu numai gresia și faianța s-au demodat complet. Același lucru îl putem spune și despre celebrele lavoare clasice dar și despre scaunele clasice de WC fixate în podea.

            Magazinele online și cele clasice vând cu succes de mult timp, lavoare cu forme diferite și cu culori foarte moderne și extravagante. Solicitați din nou părerea unei firme specializate sau părerea unui instalator Brasov înainte de a cumpăra astfel de produse. În ambele situații puteți primi recomandări pentru magazine care comercializează obiecte sanitare de calitate și de actualitate. Profităm din nou de ocazie și vă recomandăm noi câteva modele de lavoare la modă astăzi: lavoare confecționate din piatra naturală sau din travertin, lavoare din ceramică unicate, lavoare duble, lavoare montate pe blat, încastrate, etc.

            La toate aceste schimbări majore, adăugați corpuri de iluminat care luminează bine, tablouri pictate manual, flori, coșuri de rafie pentru haine murdare, prosoape groase și moi de bună calitate, lumânări, etajere asimetrice sau orice alt obiect de decor care vi se potrivește cel mai bine.