Produse pentru copii de o calitate excelentă

0
339
Produse pentru copii de o calitate excelentă

Kidscare.ro este numele unui interesant magazin online, care comercializează o mulțime de produse pentru copii, de foarte bună calitate și originale 100%! Este o ocazie să cumpărați chiar în acest moment cărucioare copii, scaune auto, pompe de sân, produse pentru igienă și sănătate, produse pentru alimentația bebelușilor, vehicule pentru copii, jucării pentru copii, accesorii pentru bebeluși și jucării de exterior.

Oferta este foarte interesantă! Produsele nu sunt deloc scumpe, în această perioadă multe dintre ele fiind chiar la reducere. Este un magazin online foarte interesant, care merită urmărit periodic! Foarte multe produse sunt de un real folos și sunt de preferat altor oferte, datorită calității lor deosebite.

Umidificator de aer cu ultrasunete Kidscare KC121

Pentru persoanele interesate de achiziționarea umidificatoarelor de aer cu adevărat eficiente, oferta magazinului online Kidscare.ro poate fi cea mai potrivită. Cunoaștem toți faptul că, nivelul scăzut al umidității poate afecta căile respiratorii. Acest lucru generează probleme de sănătate și disconfort, în special pentru copiii mici.

Acest model de umidificator a fost creat pentru un nivel optim de umiditate. Este util atât pentru respirația copiilor cât si pentru adulți, în egală măsură. Produsul este foarte modern. Are încorporată o lampă de veghe cu 7 culori. Lampa poate fi fixată pe o anumită culoare sau culorile pot alterna. Noaptea este util deoarece cei mici nu se pot speria. Tehnologia ultrasonică vizează obținerea  unei mai bune siguranțe. Aceasta elimină cu succes riscul de accidente. Umidificatorul de aer cu ultrasunete Kidscare KC121 are volumul de abur reglabil. Vaporizarea este foarte fină și de lungă durată.

Pentru acest produs, timpul de difuzie este de 7-8 ore, produce aburi reci. Rezervorul are o capacitate de 1,3 litri. Este un produs silențios. Rata de evaporare este de aproximativ 150 ml/h, este recomandat pentru camera copiilor, pentru hol, dormitor sau birou. Camerele nu pot avea mai mult de 20-30 mc, rezervorul de apă este detașabil. Indicatorul de operare este iluminat.

Rețineți faptul că, acest model de umidificator este fabricat după Reglementările Europene privind securitatea consumatorilor.

Tot pentru copii, veți găsi incluse în oferta Kidscare.ro și umidificatoare sub formă de figurine Charly Lanaform, Hello Kitty Lanaform sau Trainy Lanaform. Toate produsele sunt de o excelentă calitate  și 100% originale.

Interesantă este și oferta de aparate de aerosoli de aici. Acestea sunt foarte bune atât pentru copii cât și pentru adulți. Sunt modele de aparate silențioase. Mai puteți analiza și oferta de pompe de sân precum și oferta de biberoane fabricate de companii celebre (Philips).

Vizitați în mod permanent site-ul dacă preferați produsele originale!