Manichiurile cu oje semipermanente încă sunt la modă

0
355

Este foarte adevărat că în top-ul preferințelor în momentul de față se situează manichiurile de tip gel UV. Cu toate acestea, nici cele realizate cu oje semipermanente nu sunt deloc departe de top-ul preferințelor.

Unul din motive este ușurința cu care se realizează, modul foarte simplu în care oja poate fi schimbată sau îndepărtată fără a fi nevoie de o programare la un salon modern de manichiuri și pedichiuri, precum și rezistența foarte îndelungată a acestora.

Multe persoane optează pentru o astfel de manichiură și datorită varietății foarte mari de oje semipermanente care se găsesc în prezent și la noi în țară.

Cum se realizează manichiurile semipermanente?

Manichiurile semipermanente pot fi realizate la saloanele speciale profesionale pentru manichiuri și pedichiuri sau pot fi realizate și acasă. Nu sunt foarte greu de realizat, aveți nevoie doar de produse de foarte bună calitate și de o lampă modernă pentru manichiuri de tip UV sau LED. În linii mari, etapele                                de realizare sunt asemănătoare cu cele necesare pentru realizarea unei manichiuri de tip gel UV.

Unghiile vor fi pregătite pentru început în mod similar. Se vor îndepărta cuticulele, apoi vor fi foarte bine hidratate, unghiile se vor scurta după preferințe, se vor pili și îndrepta foarte bine, până când veți obține forma dorită. Suprafața unghiilor se va pili, de asemenea, cu ajutorul unui buffer, în așa fel încât să îndepărtăm luciul unghiei naturale fără a o subția foarte mult.

După finalizarea acestor etape, unghiile vor fi curățate foarte bine de praful rezultat în urma procedeelor de pilire și apoi vor fi foarte bine degresate cu ajutorul soluțiilor profesionale de tip Cleaner.

Se vor folosi apoi următoarele soluții: Nail Prep (este opțional!), apoi soluția de tip Primer, apoi stratul de Bază. După aceste straturi importante care se vor usca cu sau fără ajutorul lămpii UV ( în funcție de recomandările producătorului fiecărui produs în parte!) se va aplica primul strat de ojă semipermanentă.

Ojele profesionale sunt foarte bine pigmentate, întotdeauna. Dacă totuși doriți, puteți aplica două straturi de ojă. Nu este deloc recomandat să aplicați mai mult de două straturi, deoarece manichiura va fi mult prea groasă apoi.

Fiecare strat de ojă semipermanentă se va usca cu ajutorul lămpii UV sau LED. La final, se aplică ultimul strat de soluție de tip TOP care va sigila perfect manichiura și îi va da și o strălucire foarte frumoasă și de durată.

Magazine online profesionale cu produse foarte variate Pentru ca manichiurile dumneavoastră să fie foarte rezistente și foarte frumoase, vă recomandăm să comandați online produse cu ajutorul magazinului  FSM-Romania.ro.  Acesta este un important distribuitor de produse profesionale marca FSM din România care pune la dispoziția companiilor interesate și a persoanelor fizice, foarte multe produse profesionale și semiprofesionale necesare realizării manichiurilor moderne. Într-un mod foarte simplu puteți comanda de aici cele mai bune oje semipermanente, cele mai bune soluții pregătitoare, pupinele, lămpi UV sau LED, dezinfectante profesionale, sterilizatoare cu cuarț, geluri pentru construcții, geluri color, decoruri unghii sau tatuaje unghii.