Produse de calitate pentru copii și mămici

0
412
Produse de calitate pentru copii și mămici

Kidscare.ro este magazinul online care vă oferă produse de foarte bună calitate, 100% originale, atât pentru copii cât și pentru părinți. Dacă doriți să cumpărați produse de calitate la prețuri foarte bune, pentru care veți primi garanție 2 sau 3 ani, posibilitatea de retur în 15 zile și transport gratuit pentru comenzi mai mari de 250 de lei, accesați site-ul online acum, Kidscare.ro.

În acest moment există și o campanie interesantă de produse care costă mai puțin.

Pompe de sân electrice foarte moderne

În oferta magazinului sunt incluse multe tipuri de pompe de sân de foarte bună calitate. În acest moment, vă recomandăm modelul pompa de san Kidscare KC103. Este un produs cu putere reglabilă de aspirație și este ideală pentru mămicile care doresc să extragă laptele pentru hrănirea ulterioară a copilului.

Laptele extras curge direct de la sân în biberon. Persoanele care cumpără acest produs acum vor primi un cadou din partea firmei. Este vorba despre un gel igienic foarte eficient. Prețul produsului este de doar 172 de lei. Poate fi cumpărat inclusiv în rate și fără dobândă. Înainte de a trimite comanda online, consultați și celelalte modele de pompe san. Sunt de foarte bună calitate!

Pompă de sân electrică portabilă Kidscare KC105

Este un produs portabil, util. Are baterie reîncărcabilă și putere de aspirație reglabilă. Este un produs recomandat pentru călătorii. Modelul acesta de pompă permite ca laptele extras să ajungă direct în biberon. Autonomia de utilizare este de aproximativ 40 de minute. Pachetul include pompa electrică cu cupă din silicon, recipient pentru păstrarea laptelui (180 ml), tetina silicon, suport pentru sticlă, supapa silicon, capacul pompei și adaptor pentru încărcarea bateriei de 4,5V/1A.

Produsul nu este returnabil din motive de igienă!

În oferta magazinului mai sunt incluse și modele de pompe electrice duble. De asemenea, puteți cumpăra și alte produse foarte moderne: suzetă termometru pentru bebeluși, biberon Philips, sterilizator electric pentru 6 biberoane, încălzitoare pentru biberoane, aparate pentru aerosoli, termometre copii, geluri antibacteriene, măști, etc.

Vă recomandăm să mai cumpărați gelul igienic Topganic care este conceput pentru curățarea și dezinfectarea mâinilor. Folosirea acestui gel nu necesită clătirea  cu apă și săpun. Mai conține, de asemenea, componente care protejează mâinile într-un mod foarte plăcut.

Toată gama de produse Kidscare este foarte interesantă. Oferta merită analizată periodic deoarece este vorba doar despre produse de foarte bună calitate, care sunt 100% originale. Prețurile nu sunt mari, oferta include mai multe categorii de produse. Dintr-un singur loc pot fi cumpărate o mulțime de articole interesante și foarte utile pentru copii și părinți, în același timp!