De unde puteti achizitiona jucarii originale pentru copii?

0
243
De unde puteti achizitiona jucarii originale pentru copii

Dacă sunteți interesat de produse originale și de foarte bună calitate pentru copiii dumneavoastră, accesați imediat magazinul online Kidscare.ro. Aici veți găsi o mulțime de produse pentru copii de toate vârstele: cărucioare, scaune auto, produse de igienă, produse pentru alimentația bebelușului, vehicule copii, jucării copii, accesorii bebeluși, jucării de exterior, etc.

            Majoritatea produselor cumpărate cu ajutorul acestui site de cumpărături, beneficiază de garanție de 2 sau 3 ani, în funcție de produs! De asemenea, pentru comenzi mai mari de 250 de lei transportul este complet GRATUIT și puteți returna produsul, dacă nu este pe placul dumneavoastră, în termen de 15 zile de la data la care l-ați achiziționat.

            Kart cu pedale Racer Air Kidscare este o jucărie foarte potrivită pentru copiii care au vârsta între 3 și 8 ani. Băieții vor fi încântați să o primească. Mai ales cei pasionați de mașini de curte. Are structură metalică iar roțile sunt gonflabile. Scaunul poate fi reglat în două poziții. Kart-ul merge chiar și cu spatele! Frâna de mână acționează asupra roților din spate.

            Greutatea maximă pe care o suportă este de aproximativ 30 de kg. Dimensiunile jucăriei sunt 104x58x64 cm (lungime, lățime și înălțime).

            Magazinul vă oferă posibilitatea de a cumpăra produsele în rate fără dobândă. În momentul de față prețul produsului este redus, acesta costă doar 499 de lei. Dacă vă interesează genul acesta de produse, aveți de unde alege. Sunt foarte multe modele de karturi copii incluse în oferta magazinului online Kidscare.ro.

            Tricicletă pliabilă cu scaun rotativ

            Este un produs foarte ingenios și extrem de practic. Copertina de soare, perna scaunului și bara de siguranță frontală sunt detașabile. Astfel, tricicleta se transformă într-un mijloc de transport clasic. Este utilă și pentru mămici deoarece pot fi depozitate multe din lucrurile copilului pe ea.

            Foarte aspectuoasă, merită să vă îndreptați atenția mai mult timp asupra ei. Este recomandată copiilor care au vârsta cuprinsă între 18-72 de luni. Greutatea maximă pe care o poate suporta este de 25 kg.

            Poate fi folosită în sezonul de vară sau chiar și în cel de toamnă, în zilele însorite și mai călduroase. Are claxon, suport pentru pahar, suport pentru picioare, coș depozitare, copertină ajustabilă, scaun care poate fi rotit la 360 de grade, etc.

            Prețul produsului este în acest moment de doar 429 de lei. Produsul merită cumpărat acum, după părerea noastră. Arată nemaipomenit de bine! Mai sunt și alte modele de triciclete copii incluse în ofertă.