Produse ce nu ar trebui să lipsească din trusa de machiaj

0
330
Produse ce nu ar trebui sa lipseasca din trusa de machiaj

Orice femeie pasionată de frumos are un întreg ritual de îngrijire, iar trusa de machiaj este de nelipsit.Alege întotdeauna produse cosmetice de cea mai bună calitate, cu care vei da frâu liber imaginaţiei, te vei redescoperi şi vei purta de fiecare dată un machiaj care îţi va da încredere în tine. Când pui dragoste în ceea ce faci nu are cum să nu iasă lucruri minunate.

Nu neglijăm deloc pasiunea și alegem patru produse de bază, care ar trebui să nu lipsească din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnișioare: rujul, rimelul (mascara), anticearcănul și blushul.

De altfel, trusa de machiaj este accesoriul obligatoriu din ritualul de îngrijire al femeii. Aceasta trebuie să conțină câteva produse cu care se poate realiza relativ ușor orice tip de machiaj.

Anticearcanul – are o textură cremoasa și ne ajută să ascundem zonele închise din jurul ochilor.

Din păcate, sunt multe femei care se confruntă cu cearcăne. Dermatologii au explicat că, în jurul ochilor, avem un ţesut subţire care este supus la un „stres” mai mare decât alte porţiuni ale pielii, şi din această cauză apar cearcăne, pungi, sau riduri fine.

Rimel negru – este un alt produs nelipsit din portfardul unei femei. Folosit în mod corect, rimelul dă profunzime privirii și evidențiază ochii. Este un produs folosit de multă vreme.

Blush bronzer – cu ajutorul lui putem sculpta ușor fața dar și să optinem un look fresh de vară chiar și în zilele posomorâte de iarnă.

Ruj  – Un Must Have pe care orice doamnă și domnișoară trebuie să-l aibă în geantă este Red Lipstick!

Ce greșeli facem atunci când ne dăm cu ruj

Specialiștii spun că nu trebuie neapărat să avem un ruj scump, ca acesta să arate bine pe buze. Machiajul buzelor ar putea fi perfect dacă sunt respectate anumite reguli, și anume:

  • pregătiți buzele înainte, printr-un peeling pe care îl puteți face zilnic (folosind zahăr, de exemplu) și faceți o hidratare corectă a acestora (foarte eficientă este mierea)
  • foloisți creionul de buze într-o nuanță foarte apropiată cu cea a rujului. În acest fel, rujul va rezista mai bine și conturarea buzelor va fi pusă în evidență
  • fixați rujul cu ajutorul unui șervețel așezat între buze, excesul de ruj pe ajunge pe șervețel, iar buzele nu vor arăta încărcate.

Cum folosim corect rimelul?

  • Curățați foarte bine genele.
  • Înainte de a apela la mascara, genele trebuie să fie curățate. Chiar dacă v-ați demachiat seara, până dimineața se pot depune pe gene sebum, care împiedică rimelul să se aplice uniform.

Însă, pe lângă toate aceste produse de machiaj, este necesar şi părul să fie îngrijit şi frumos. Iar daca nu vrem să îl degradăm, ci doar să îi reîmprospătăm puţin culoarea, ar fi bine să alegem un nuanţator de păr bun. El îi va oferi părului o tentă fresh şi o culoare frumoasă, care este însă, de scurtă durată. Pe esteto.ro găseşti foarte multe machiaje online, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.