De ce sa iti cumperi un pachet complet pentru centrala ta in locul produselor individuale?

0
227
De ce sa iti cumperi un pachet complet pentru centrala ta in locul produselor individuale

Atunci cand vrei sa iti dotezi centrala termica cu un termostat mai bun de exemplu si sa ii imbunatatesti acesteia modul de functionare, recomandarea este sa intri pe un site cum este Ekoinstal si sa cumperi de acolo pachetul de care ai nevoie. Iti prezentam cele mai importante avantaje pe care le ai in momentul in care alegi sa faci o astfel de achizitie.

  • Nu mai pierzi timp la magazin

Atunci cand iti cauti un termostat pentru centrala, este important sa te gandesti de la bun inceput ca vei avea nevoie atat de termostat cat si de releu. Daca alegi sa le cumperi din magazine, in majoritatea cazului le vei gasi pe ambele in acelasi magazin, insa tot va trebui sa te deplasezi pana acolo, sa cauti produsele de care ai nevoie si sa stai la coada, ca sa platesti. Comandand online, produsele ajung la tine direct, fara sa fie nevoie sa mai iesi din casa.

  • Nu mai pierzi timp in trafic

Timpul pierdut in trafic este si el foarte important. De multe ori magazinul este la o distanta considerabila fata de casa ta, iar daca vrei sa cauti produsele dorite prin mai multe magazine vei pierde foarte mult timp, dar si combustibil. Gandeste-te cum este sa stai intr-un oras foarte aglomerat si sa ai nevoie sa cumperi ceva rapid. Timpul pierdut pe drum, combustibilul si timpul petrecut la cozi este un timp pe care il poti folosi util atunci cand comanzi online. In plus, comandand online nu trebuie sa te mai pliezi pe programul magazinelor, iar daca stai peste program nu trebuie sa te mai grabesti pentru ca magazinul din care cumperi se inchide, pentru ca poti comanda la orice ora.

  • Ai reduceri mari

Cu pachetul IT500 de exemplu, de pe Ekoinstal, economisesti 8% din pretul tuturor componentelor pe care le cumperi, in conditiile in care primesti un termostat wireless de foarte buna calitate, un senzor suplimentar si releul aferent. In magazine, sansele de a gasi reduceri sunt limitate, acesta fiind de altfel si motivul pentru care este recomandat sa cumperi tot ce ai nevoie online.

  • Iti instalezi mai rapid echipamentul

In momentul in care comanzi toate produsele din acelasi loc, nu iti mai ramane altceva de facut decat sa chemi instalatorul care se va ocupa de centrala ta si sa te apuci de treaba. Vei avea tot ce ai nevoie in cutie si nu trebuie sa iti mai faci griji ca ceva lipseste. De foarte multe ori ai tendinta de a uita sa cumperi anumite articole, multi dintre cumparatori uitand chiar releul, iar in absenta acestora nu vei putea sa iti instalezi termostatul.