Mierea – un cadou dulce ca suvenir de botez

0
253
Mierea – un cadou dulce ca suvenir de botez

Botezul copilului tău este un moment în care vrei să fii excepțional, vrei să dai dovadă de originalitate și să lași invitaților tăi un mic suvenir al acestei zile. Oferirea unui borcan mic umplut cu miere ca și cadou dulce de mulțumire invitaților tăi este un gest delicat și original pe care toată lumea îl va aprecia, adulți și copii deopotrivă.

Pentru un botez, invitații nu se așteaptă neapărat să primească cadou un borcan mic de miere. Aceasta este, de asemenea, partea drăguță a lucrurilor: surprinde-i oferindu-le un mic cadou dulce pentru a le mulțumi.

Astăzi îți vorbesc despre Aurum Noble Honey și adorabilele ei borcane cu miere pură românească și produse pe bază de miere, din ingrediente 100% naturale de oferit invitaților la botez.

Mierea ca și cadou dulce pentru invitații unui botez

Astăzi există o mulțime de oportunități de a organiza o petrecere și de a te întâlni cu familia sau prietenii pentru a împărtăși o masă bună sau a sărbători un eveniment special.

Obiceiul impune ca cineva să-și invite familia în timpul ceremoniilor religioase, cum ar fi un botez, o împărtășanie sau o nuntă, în principiu se invită și rudele, nașul și nașa, prietenii și chiar colegii de muncă.

Pentru alte evenimente mai puțin convenționale, zile de naștere, nașteri, uniuni civile sau chiar petreceri de burlac sau corporate, atmosfera va fi mai festivă. În orice caz, cauți cele mai bune idei de mese, decor, și mai presus de toate detaliile care vor face diferența și vor marca spiritele. Toate acestea necesită timp, dar merită, este atât de important să-i mulțumești pe ceilalți în timp ce te distrezi.

Pentru venirea pe lume a băiețelului sau a fetiței tale, ai petrecut deja ore întregi pregătind anunțul ieșit din comun, ai vrea să găsești o idee la fel de originală pentru botezul lui, gândește-te out of the box și surprinde-ți invitații oferindu-ți ei un cadou util și plăcut. Optează pentru miere, gustul ei autentic și virtuțile sale naturale.

Fie ca la un botez, o impartasie sau o nunta, plecam mereu cu traditionalele migdale zaharoase, pot fi delicioase, dar este timpul sa scuturam obiceiul si sa plecăm pentru a găsi idei noi. Borcanele mici de miere pe care ți le oferă Regatul Albinelor sunt borcane drăguțe de sticlă, umplute cu un lichid natural delicios auriu, direct din stupii producătorilor locali, făcute de albine cărora le duc cea mai mare grijă.

Părinții au posibilitatea de a personaliza o întreagă colecție de borcane mici de miere pentru a le oferi cadou invitatilor botezului copilului lor. În plus, este foarte posibil să alegi borcanul cu miere care se apropie cel mai mult de decorul botezului tău.

Conceptul este grozav și, mai mult, este românesc, deoarece mierea provine direct de la apicultori tradiționali, cu adevărat pricepuți în a făuri un produs de calitate, curat, sănătos, autentic.

În câteva click-uri îți poți alege în funcție de bugetul pe care îl ai un cadou dulce cu miere de albine.

Un cadou personalizat simplu și original pe care toți invitații la botez îl vor îndrăgi.