Descoperă lumea – tu și copilul tău

0
349
Descoperă lumea – tu și copilul tău

Ne dorim ca cei mici să lase telefoanele și tabletele din mână și să iasă la aer. În această perioadă în care tot apar schimbări, cum ar fi școala online, lucrul de acasă, parcă nu mai avem timp să ne bucurăm de ceea ce contează cu adevărat. Suntem stresați,  iar faptul că nu mai ieșim, nu mai socializăm, ne afectează atât pe noi, cât și pe cei mici.

De câte ori nu le-am spus copiilor noștri să mai lase tehnologia și să se concentreze, măcar puțin, pe frumusețile care ne înconjoară. Propune-i într-o seara să ieșiți să priviți stelele. Ce poate fi mai frumos? Va rămâne în amintirea lui o seara educativă și plină de emoție.

Cea mai mare provocare a perioadei pe care o traversăm este faptul că experiențele pe care le puteam petrece împreună, ne sunt restrânse, iar copiii resimt acest lucru. Noi, ca părinți, trebuie să găsim soluții pentru nevoia lor de socializare.

Cel mai probabil vom descoperi efectele acestei izolări asupra felului lor de a fi în momentul în care se vor întoarce la grădiniță sau la școală definitiv și-și vor relua activitățile zilnice.

Binoclu-copii.ro vine cu ideea ca tu și copilul tău să plecați într-o drumeție, însă nu-i uita și amicul cel mai bun, dar și binoclul preferat, una din cele mai îndrăgite jucării exterior copii.

Este recomandat să observăm comportamentul copiilor atunci când iau contact cu mediul exterior. Propune-le o zi în natură și vezi cum reacționează.  Arată-le copacii, florile, animalele. Vor avea natura atât de aproape.

Pot observa, cu ajutorul binoclului, păsările, insectele și toate plantele, vor rămâne fascinați de mediul înconjurător. Sunt atâtea moduri interesante de a folosi binoclul la ieșirile în natură și astfel, poate vor lăsa la o parte mediul virtual în favoarea mediului înconjurător.

Însă, dacă deja copilul tău e familiarizat cu ieșirile în natură și cu descoperirea acesteia cu ajutorul binoclului, poți face o surpriză copiilor rudelor sau prietenilor.

Știm că alegerea de cadouri pentru copii este dificilă, însă un dar care stimulează imaginația și nevoia de cunoaștere a copiilor, este mai mult decât bine-venit. Copilul are nevoie de o relație strânsă cu mediul înconjurător, experiențele comune  îi unesc, iar călătoriile le facilitează întâlnirea cu evenimente inedite.

Binoclu-copii.ro oferă o gamă variată de binocluri pentru copii, confecționate din cele mai bune materiale. Puteți ieși în natură, fără a ava grija binoclurilor. Sunt construite pentru a rezista la ieșirile în natură, sunt rezistente la uzură, iar cureaua pentru gât, care vine o dată cu binoclul, poate preveni căderea accidentală în timpul utilizării. De asemenea, oferim garanție pe viată, iar dacă, din orice motiv, binoclurile noastre nu se ridică la înălțimea așteptărilor voastre, ni-l puteți returna în 30 de zile. Așadar binoclul nostru pentru copii poate fi cadoul perfect atât pentru copiii voștri, cât și pentru copiii prietenilor sau rudelor, astfel nu veți mai avea emoții în privința alegerii.

Culorile variate nu vă vor pune în dificultate, deoarece avem pentru toate gusturile copiilor.

Lumea poate fi descoperită într-un mod interesant și educativ, iar tu îți poți ajuta copilul să devină un mic cercetător!