Ce obiecte sanitare sa alegi?

0
305
Ce obiecte sanitare sa alegi

Stiai ca in medie folosim toaletele de 2.500 de ori pe an? Nu se pune problema sa neglijezi aceasta camera din noua ta casa. Asa ca ia in calcul ce pachet de obiecte sanitare sa alegi.

Ce obiecte sanitare vei alege? In timp ce intrebarea poate parea banala, de fapt, raspunsul va necesita un minim de gandire. Pentru ca in ultimii ani, acest echipament esential a cunoscut multe inovatii. Suspendate, spalate, fara margini, spatii mici speciale sau chiar toalete uscate iata un ghid pentru a gasi toaleta care iti satisface cel mai bine nevoile.

Diferitele tipuri de toalete

Toalete de sine statatoare: economice

Toaletele montate pe podea raman cea mai comuna solutie. Motivele succesului lor nu pot fi negate. In primul rand, instalarea lor va dura doar cateva minute. Nu este necesara nicio lucrare majora. Inlocuirea acestui tip de toaleta este extrem de simpla. Apoi, pretul lor este deosebit de atractiv.

In ciuda numeroaselor puncte forte, toaletele traditionale au si unele dezavantaje. Aderenta lor la sol si formele lor le fac greu de curatat. Cu toate acestea, poti opta pentru un model cu conducta, adica pentru care orificiile de fixare la perete si la sol nu mai sunt vizibile. Acestea  fac curatarea mult mai usoara.

Toalete suspendate: practice si de design

Dupa cum sugereaza si numele, acest tip de toaleta, la moda de cativa ani, nu atinge podeaua. Vasul este lipit de perete ca si cum ar fi suspendat si placa de eliberare se aseaza elegant chiar deasupra. In realitate, rezervorul este integrat intr-un cadru de sustinere care il face invizibil. Pe masura ce rezervorul a disparut, acestea ofera linii foarte estetice. De asemenea, sunt mult mai usor de curatat. Panourile de control sunt transformate intr-un obiect decorativ si de design. Deoarece vasul de toaleta este suspendat, poti alege sa il reglezi la inaltimea pe care o consideri cea mai potrivita.

Dezavantajul este ca instalarea acestuia va necesita unele lucrari, deoarece este necesar sa se asigure cadrul de sprijin care va adaposti rezervorul. Pretul sau este, de asemenea, mai mare decat modelul la sol.

Toaletele care te spala

De asemenea, cunoscute sub numele de toalete japoneze si deja prezente in unele hoteluri, toaletele de spalat castiga teren. Cum functioneaza ? Nu este nevoie de hartie igienica, in schimb te spala cu jeturi mici de apa. Din punct de vedere igienic, aceasta solutie pare a fi cea mai eficienta, deoarece este cam atunci cand faci un dus. Cei care au incercat-o asigura ca dupa utilizare au un sentiment real de curatenie, ceea ce nu este intotdeauna cazul hartiei.

Toalete fara margini: usor de intretinut

In toalete, igiena si curatenia sunt preocuparile principale. Prin urmare, profesionistii au dezvoltat o noua forma de asa-numitul castron fara margini. Eliberat de aceasta margine in care se acumuleaza bacteriile, toaletele tale devin mult mai usor de curatat. Concluzie: murdaria nu se mai acumuleaza. Un burete simplu este suficient pentru a face treaba. Daca aceasta optiune a fost foarte scumpa cand a aparut la inceputul anilor 2010, astazi a devenit populara pe scara larga.