Biroul perfect pentru copil: cu ținuta dreaptă și mintea antrenată

0
412
Biroul perfect pentru copii cu ținuta dreaptă și mintea antrenată

Ca un bun părinte, trebuie să începi să te gândești din timp la sănătatea și poziția copilului tău, cumpărându-i un scaun birou copii. Și nu uita că ergonomia este la fel de importantă pentru copii ca și pentru adulți. Ergonomie înseamnă un design inteligent care include reglarea înălțimii  – fără înclinare și distorsiune inutile a posturii corpului. Dacă copilul are un birou ergonomic atât acasă, cât și la școală, se va obișnui cu poziția corectă a corpului și va învăța să folosească biroul cu ținuta dreaptă și mintea antrenată.

Biroul și scaunul cresc odată cu copilul. Pentru a face tot ce este mai bun pentru copilul tău, cumpără-i un birou și un scaun reglabil, care vor crește odată cu el de-a lungul anilor. Copiii stau nenumărate ore la biroul lor, unde își petrec cea mai mare parte a zilei. Fiind tineri, este posibil să nu experimenteze dureri de spate, dar pe măsură ce cresc și îmbătrânesc, încep să apară probleme.

Set de birou și scaun pentru copii

Setul de birou și scaun pentru copii este conceput pentru a oferi un mediu confortabil de învățare, de creștere și dezvoltare. Un birou pentru copii poate avea un sertar confortabil, rafturi potrivite pentru cărți și accesorii etc. Oferă acces rapid și ușor la tot ceea ce are nevoie. Scaunul pentru copii trebuie să fie reglabil în înălțime pentru o adaptare optimă la înălțimea sa. De obicei, copiii sunt incredibil de mândri că au propriul birou și acest lucru este important pentru dezvoltarea lor. Mobilierul pentru copii ar trebui să fie confortabil pentru o perioadă mai lungă de timp. Dacă acest tip de mobilier nu este potrivit pentru copil, nu poate oferi condiții optime de învățare. Poziția ergonomică adecvată, atunci când lucrează la birou, este foarte importantă, deoarece copiii petrec cel puțin câteva ore pe zi studiind, scriind, desenând, jucând jocuri la calculator etc.

Ce e important atunci când cumperi un scaun birou copii

Ședința prelungită în poziția șezut nu este sănătoasă. Medicii și psihologii recomandă schimbarea regulată a poziției de ședere. Uneori copiii trebuie să stea în poziție verticală, alteori să se aplece înapoi sau în față. Această ședință dinamică încurajează concentrarea și copilul lucrează mai calm.

Pe de altă parte, scaunele și birourile nereglementate sunt nesănătoase și predispuse la convulsii și dureri de cap. Reglarea înclinației scaunului este absolut necesară pentru a evita ulterior durerile de spate și tensiunea. Este important ca biroul să poată fi reglat în înălțime astfel încât să fie ajustat optim la înălțimea copilului. Scaunele ergonomice reglabile pe înălțime cresc împreună cu copiii și sunt folosite timp de mai mulți ani. Scaunul adecvat pentru copii reduce riscurile pentru sănătate și economisește bani pe termen lung.

Se pot face multe greșeli la cumpărarea unui birou și scaun de birou pentru copii. De aceea, diferite laboratoare independente testează în mod regulat scaunele pentru copii și își dau recomandările. 

Astăzi, tot mai puțini copii fac sport, ceea ce este o tendință cu adevărat îngrijorătoare. Jocurile pe computer aduc, de asemenea, un omagiu timpului mai lung petrecut de copii în fața computerului. Din acest motiv, este bine ca copilul să aibă un scaun ergonomic pentru a-l proteja de pericolele lipsei de mișcare.

Majoritatea scaunelor și birourilor convenționale sunt fără reglare pe înălțime și alte facilități similare, în special în școli. Adesea scaunele au o suprafață dură și sunt combinate cu birouri drepte din lemn modele vechi, care ar ar putea duce la posturi nefavorabile cu consecințe complexe asupra sănătății copiilor. Organele adolescenților sunt deosebit de susceptibile la stres necorespunzător, fiind deosebit de important să se țină seama de standarde ridicate de calitate.