Vrei să fii mereu cu copilul tău? Alege o husă de telefon personalizată cu poza lui

0
285
Vrei să fii mereu cu copilul tău Alege o husă de telefon personalizată cu poza lui

Clubul tău de fotbal preferat, o persoană dragă, seria preferată sau chiar propriul design: Bit Case îți oferă o gamă largă de huse și carcase de telefon personalizabile pentru multe modele de accesorii pentru categoriile telefon. Prin urmare, la Bit Case ai posibilitatea de a crea o protecție unică și individuală pentru telefonul tău.

Creează-ți carcasa personalizată cu fotografia ta preferată

Ești mamică și îți dorești ca persoana care este cea mai importantă pentru tine ar trebui să fie întotdeauna lângă tine? Bit Case îți oferă posibilitatea de a îți personaliza smartphone-ul cu fotografiile personale cu copilul tău și te invită să îți lași imaginația liberă. Exprimă-te prin huse cu poza copilului tău. Dacă ești în căutarea unui accesoriu personalizabil pe care să îl poți crea singur, cu siguranță vei găsi ceea ce cauți la Bit Case!

Creează-ți piesa unică cu designul tău preferat și cu nota ta personală, cum ar fi o husă dură pentru protecție fiabilă, cu o fotografie frumoasă a unui moment de neuitat petrecut cu copilul tău. Sau o carcasă din silicon ultra subțire și ultra ușoară, mai flexibilă decât carcasa dură, cu o fotografie personală sau un model din selecția de modele.

Un cadou personalizat

Micile note personalizate pentru cei dragi atunci când dorești să oferi un cadou unic și personal: ziua de naștere, Ziua Mamei sau a Tatălui, Ziua Îndrăgostiților sau cadoul de Crăciun. Un cadou care îi va mulțumi pe cei dragi! Tot ce trebuie să faci este să încărci o fotografie în spațiul de personalizare. Îți lipsește inspirația? Nicio problemă, deoarece îți poți personaliza husa de telefon selectând un model din catalogul de design.

Dacă ești în căutarea unei idei de cadou pentru mama ta: iată că o husă cu familia ar putea merge direct la inima ei. Comand-o alegând marca și modelul telefonului Samsung, iPhone sau Huawei.

Cele mai bune fotografii de pe telefon!

Personalizarea husei tale de telefon este foarte ușoară! În primul rând, este important să selectezi cea mai bună fotografie. Pentru aceasta, alege întotdeauna fotografii de înaltă calitate direct de pe telefon, computer, cameră sau rețelele sociale. Dacă în fotografie apar persoane sau animale, asigură-te că sunt plasate în centrul imaginii pentru a asigura un rezultat reușit. Ai optat pentru o carcasă cu imprimare pe margini? Alegere foarte bună! Asigură-te că nu le pui fețele în afara liniilor roșii. Ai găsit fotografia perfectă și ești gata să îți creezi carcasa personalizabilă? Personalizarea carcasei tale este ușoară, așa că începe acum și uimește-i pe cei dragi cu carcasa imprimată cu fotografia ta sau a copilului tău!

Creează un cadou original!

Nu trece o zi în care să nu faci poze. În vacanță, alături de animalul tău de companie fidel, cei mai buni prieteni, familia sau chiar cealaltă jumătate a ta. Capturarea momentului face ca aceste momente să fie de neuitat. Dar aceste imagini dispar foarte des printre sute sau chiar mii de alte fotografii din telefonul tău. Acesta este motivul pentru care o husă personalizată îți asigură că cele mai prețioase momente îți sunt alături în fiecare zi, imortalizându-le pe carcasa personalizată pentru telefon! Proiectarea husei personalizate este ca un joc de copii. În câteva minute și doar câteva clicuri, imaginează-ți și creează o carcasă personalizabilă unică și originală în funcție de dorințele tale. Pentru tine sau pentru a oferi cadou familiei și prietenilor tăi.