Cursuri de înot în bazine moderne din București

0
234
Cursuri de înot în bazine moderne din București

Persoanele care agreează sporturile de apă se pot bucura chiar acum, de ore de înot în bazine foarte moderne din capitala țării. Echipa Atack Team a reușit să încheie contracte importante cu locații semiolimpice pentru persoanele interesate.

            Oferta este valabilă și pentru părinții care doresc să își ducă copiii la înot în locuri sigure și foarte moderne, recent renovate, unele dintre ele.

            Bazin înot Școala 190

            Cel mai recent contract de colaborare a fost încheiat cu bazinul de înot al Școlii nr. 190. Este vorba despre un bazin semiolimpic situat pe Strada Nițu Vasile nr.16, în zona Piața Sudului din cartierul Berceni, sectorul 4.

            Serviciile oferite de echipa Atack Team (Inot-sport.ro) sunt inclusiv pentru copiii care învață în această școală precum și pentru alți copii din București, de la alte școli. Acest contract permite ca persoanele interesate să beneficieze de lecții de natație și polo supervizate de antrenori specializați. Cei mai mulți antrenori sunt foști sportivi de performanță, persoane cu foarte multă experiență care au făcut acest sport mai ales din pasiunea pentru natație.

            Aici se organizează periodic cursuri înot copii, agrement, cursuri înot adulți, recuperare fizică, cursuri cu antrenor personal sau ore de polo și natație.

            Există posibilitatea de  a achiziționa și abonamente care sunt mult mai avantajoase! Este vorba despre un abonament pentru 8 ședințe al cărui cost este de doar 350 de lei sau de un abonament cu 12 ședințe care costă doar 450 de lei.

            Vă recomandăm și cursurile coordonate de un antrenor personal organizate în locația bazin inot Scoala 190. Sunt foarte utile pentru persoanele care au frică de apă și le este teamă să înoate sau pentru cei care doresc să urmeze sportul de performanță.

            Alte locații la fel de moderne pentru înot în București

            Există oferte interesante și pentru persoanele care locuiesc în alte zone din București. Inot-sport.ro este site-ul de prezentare unde sunt postate toate locațiile și toate ofertele active ale acestei echipe, care organizează de ani de zile cursuri profesionale de înot.

            Bazinul Școlii Gimnaziale nr.25 este de asemenea, un bazin foarte modern care a fost recent renovat. El este recomandat pentru înot de agrement sau pentru cursuri de înot pentru persoanele care locuiesc în apropierea cartierului Colentina din sectorul 2, București.

            Oferta de servicii este asemănătoare cu cele oferite în bazinul de înot al Școlii nr.190.

            Pentru persoanele care locuiesc în sectorul 6, aveți posibilitatea să urmați ore de înot sau cursuri speciale chiar în bazinul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București.

            Nu ocoliți nici orele de gimnastică acvatică Aqua Gym. Vă puteți înscrie oricând în mai multe locații. Ele se organizează de două ori pe săptămână, după ora 20.00.

            Toate informațiile suplimentare necesare sunt postate pe site-ul de prezentare Inot-sport.ro sau la unul din numerele de telefon de acolo. Vă recomandă să intrați în legătură directă cu unul din reprezentanții echipei Atack Team pentru a primi toate informațiile utile pentru începutul unei colaborări.

             Prețurile sunt foarte accesibile și antrenorii sunt foarte amabili, experimentați și prietenoși mai ales cu copiii!