5 tipuri de bijuterii potrivite pentru fetița ta

0
628

Atunci când ai aflat că vei fi părinte de fată, ți-ai imaginat deja mica prințesă care îți va completa viața. Ți-ai imaginat-o ca pe o zână: frumoasă, feminină, aranjată, cu rochiță, pantofiori și fundițe în păr.

Este lumina ochilor tăi, desigur. I-ai cumpăra orice. Are bijuterii pentru copii? Vezi mai jos care sunt tipurile de bijuterii potrivite pentru fetița ta:

1. Cerceii din argint pentru copii

Pentru o fetiță, cei mai importanți sunt cerceii. Până la vârsta de 14-16 ani, specialiștii recomandă cerceii din argint pentru copii. Este de preferat argintul la această vârstă in defavoarea aurului datorită proprietăților sale benefice pentru o creștere sănătoasă. Fetița ta are o pereche de cercei din argint? Îi plac?

2. Bijuterii pentru botez

Botezul este primul eveniment important din viața copilului tău, astfel încât trebuie să fie special. Fie că ești părinte, naș sau invitat la botez, trebuie să oferi copilului un cadou cu o simbolistică frumoasă. Îți recomandăm lănțișoarele cu cruciuliță, pandantivele tip iconiță sau îngeraș sau, pur și simplu, cruciulițele placate cu aur. Acestea sunt idei foarte bune de cadouri pentru botez și pentru băieți.

3. Cruciulițe placate cu aur

Cruciulița nu este doar o bijuterie, ci are și o simbolistică de purificare și protecție divină. De aceea, este posibil să îți dorești ca mica ta prințesă să poarte la gât un pandantiv în formă de cruciuliță care să o protejeze. Îți recomandăm modelele de cruciulițe placate cu aur pentru copii care sunt accesibile la preț și foarte calitative.

De asemenea, specialiștii noștri îți recomandă să cumperi bijuterii placate pentru copii doar de la magazinele care îți oferă certificate de calitate și conformitate pentru placarea cu aur. Vrei ce e mai bun pentru copilul tău, așa că nu uita să întrebi de acest certificat atunci când faci o achiziție!

4. Bijuterii placate cu aur alb pentru copii

Fetița ta elegantă se va transforma în Crăiasa Zăpezilor purtând cercei placați cu aur alb pentru copii. Mici, delicați și colorați, aceștia vor face din prințesa ta o adevărată zână! Asortează-i cu un colier placat cu aur alb pentru copii și vei avea un set de bijuterii perfect.

5. Pandantive cu inițiala copilului

Ce poate fi mai drăguț decât un pandantiv personalizat cu inițiala fetiței tale? Fă-i o bucurie și oferă-i o astfel de bijuterie personalizată! Astfel, va înțelege că este importantă și apreciată în cadrul familiei. Va înțelege că are un rol al ei în inima părinților pe care nu i-l poate nimeni fura.

Indiferent ce bijuterie alegi, va arăta perfect pe fetița ta. Va împrumuta din inocența și frumusețea ei. Singurul lucru la care trebuie să fii atentă este calitatea bijuteriei: alege magazine de încredere, care îți oferă certificat pentru orice bijuterie cumperi!

Lasă-ne un răspuns în comentarii cu tipul de bijuterie pe care te gândești să îl oferi copilului tău!